Våra tjänster

Vi på Synas Media har lång erfarenhet från filmindustrin och vet hur man skapar effektiva och engagerande reklamfilmer som får ditt varumärke att synas. Vi tar hand om hela processen, från idé till lansering, och levererar högkvalitativa filmer som passar din budget och dina målgrupper. Oavsett om du vill marknadsföra en produkt, en tjänst, ett event eller något annat, kan vi hjälpa dig att nå ut med ditt budskap på ett kreativt och professionellt sätt.


Vi kan hjälpa dig att skapa engagerande och effektiva filmer som når ut till din målgrupp på sociala medier. Vi tar hand om hela produktionskedjan, från att skapa idéer och manus, till att filma, redigera och lansera din film. Vi kan även samla in och analysera statistik om din films prestation och effekt. Vi har kunskap och erfarenhet av att göra filmer för olika plattformar, som Facebook, Instagram, YouTube och TikTok. Vi kan anpassa din films längd, format, stil och innehåll efter varje plattforms krav och möjligheter. Med Synas Media AB får du en film som är anpassad till sociala medier och som gör att du syns bland dina kunder och konkurrenter.

Vi har kunskap om de senaste trenderna, teknikerna och bäst praxisen för att göra filmer som sticker ut från mängden.

Vi kan även hjälpa dig med att planera, distribuera och analysera ditt innehåll för att maximera din räckvidd och effekt.

Se exempel


Vi har en professionell produktion som kan leverera 1:a klassens foto och film material till din hemsida och sociala medier som matchar ditt företags profil, budskap och mål. Vi har erfarenhet av att arbeta med både stora och små företag inom olika branscher och kan anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Om du har en marknadsföringsansvarig eller en social media-ansvarig i ditt företag, kan vi samarbeta med dem för att skapa det bästa innehållet för din verksamhet.

Se exempel


Vill du visa upp din personal på ett professionellt och personligt sätt? Då är Synas Media AB det rätta valet för dig. Vi är ett företag som specialiserar oss på att ta högkvalitativa personalbilder som lyfter fram din verksamhets profil och värderingar. Vi har erfarna fotografer, modern utrustning och kreativa idéer som gör att dina medarbetare syns på bästa möjliga sätt. Oavsett om du vill ha en enhetlig och seriös stil, eller en mer lekfull och varierad look, så kan vi anpassa oss efter dina önskemål och behov. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få en offert. Med Synas Media AB får du en riktig proffsigt personal foto till ditt företag.

Synas Media AB är inte bara experter på personalbilder, utan även på produktfotografering. Vi vet hur viktigt det är att visa upp dina produkter på ett attraktivt och informativt sätt, som lockar kunder och ökar försäljningen. Vi har ett öga för detaljer och kvalitet, och vi kan framhäva dina produkters bästa egenskaper och funktioner. Vi kan fotografera alla typer av produkter, från kläder och smycken till elektronik och möbler. Vi kan även skapa olika stilar och teman, som passar din produkt och ditt varumärke. Vare sig du vill ha en enkel och ren bakgrund, eller en mer levande och kreativ miljö, så kan vi leverera en proffsigt produktfotografering som gör att du syns på marknaden.

Vi är en leverantör som har både teknik och erfarenhet som kan göra en kostnadsmässig och effektiv livesändning för dina sociala medier.

Oavsett om du vill göra en kort intervju, en lång presentation eller en informativklärare, så har vi lösningen för dig.


Vi är specialiserade på att göra dokumentärer som kan dokumentera ditt företags glans i historien. Vi kan skapa en engagerande och inspirerande berättelse om ditt företags vision, värderingar, utveckling och framgångar. Vi kan visa hur ditt företag har bidragit till samhället, miljön och ekonomin. Vi kan också lyfta fram ditt företags utmaningar, lärdomar och framtidsplaner.

Se exempel


Vi har en lång och gedigen erfarenhet från filmindustri. Vi har producerat flera prisbelönta filmer och serier som har nått en stor publik både i Sverige och internationellt.

Vi är en av landets ledande film-producent och vi har expertis inom alla aspekter av filmproduktion, från manus till redigering.

Se exempel